Brzizajam.com blog

Što kupiti za rođendan jednogodišnjaku i kumčetu, troškovi umatanja poklona, te o darovnim karticama

Autor: brzizajam.com
Datum: 06.04.2018

Što kupiti jednogodišnjaku za rođendan

Napokon je došao i taj veseli dan kada je dijete navršilo prvih godinu dana. To je veliki dan za dijete, roditelje ali i za bližu obitelj. Jednogodišnjaci još ne razumiju što je rođendan ali sigurno razumiju kada dobiju novu igračku s kojom se mogu igrati. 

Imate li problema s pronalaženjem odgovarajućeg poklona za jednogodišnjaka, uvijek možete pitati same roditelje ima li nešto što bi htjeli za svog mališana. Tražite li sami poklon potražite nešto korisno, ali opet da se dijete može igrati. Igračke koje dijete može slagati ali i vježbati motoriku su odličan izbor. Guralice za dječake koji su tek u prvoj fazi hodanja imaju i razne igračke na sebi, te ima i onih koje sviraju. Razni kamioni, autići bez sitnih dijelova oduševit će jednogodišnjake. Na svim igračkama imate označene godine za koje su igračke prikladne pa se možete voditi i po tome. 

Što kupiti kumčetu za prvi rođendan

Uzmite vremena kako biste stigli malo prošetati te pogledati što se nudi za mališane. Kupujete li kumčetu poklon za prvi rođendan tada vjerojatno želite kupiti nešto posebno i nešto što će mu ostati za uspomenu.

Nemojte se previše opterećivati da mu kupite nešto skupo jer vam je kumče, uzmite nešto za što mislite da će mu se svidjeti. Postoje razne igračke koje možete kupiti i dijete će se sigurno veseliti bilo kojoj igrački. Ako nemate ideju, pitajte roditelje za savjet. Oni će vam sigurno reći što bi djetetu možda trebalo ili s čime se voli igrati. Nećete pogriješiti ni ako mu kupite nešto od odjeće, dijete od godinu dana ionako još ne razumije što znači poklon pa mu neće smetati takva vrsta poklona. 

Troškovi umatanja poklona

Kupili ste poklon i sada ga trebate zamotati. Neke trgovine nude besplatno zamatanje što je dosta dobra opcija, dok neki ipak naplaćuju. Ako niste u mogućnosti dati zamotati poklon besplatno, tada trebate otići do cvjećarnice, ali će vas zamatanje koštati i do pedesetak kuna.

Vjerojatno i sami dobijete ukrasne vrećice od poklona za rođendan, Božića i slično. Čuvajte te vrećice jer bi vam u ovoj situaciji dosta pomogle. Zašto trošiti novac na zamatanje, stavite poklon vrećicu koju već imate kod kuće. Te vrećice kada spremite one su kao nove kada vam zatrebaju. Također, na internetu možete naći razne tutorijale na kojima se možete naučiti zamatati poklone kao profesionalac. Sigurno imate ukrasnog papira od nekog rođendana ili druge prigode. 

Darovne kartice za poklon

Ponekad je teško nekome naći poklon za rođendan, bez obzira o kojoj osobi se radilo. To može biti sestra, brat, šogorica ili možda prijateljica ili prijatelj. Kupovanje poklona s  godinama može postati sve teže jer nam ponestaje ideja, a ne bismo htjeli kupiti nešto bez veze. Ako se nađete u takvoj situaciji uvijek vam mogu pomoći darovne kartice.

Za nedostatak ideja uvijek dobro dođu darovne kartice koje nude određene trgovine. Danas zapravo sve više trgovina uvodi darovne kartice što je dobra zamjena za poklon. Na blagajni dućana možete zatražiti takvu karticu te na licu mjesta prilikom preuzimanja kartice uplaćujete iznos na karticu koji sami odaberete. Tu karticu samo poklonite osobi koju darivate. Ta osoba dolazi u dućan i s tom karticom, tj. iznosom na toj kartici plaća što god želi. Tako si osoba sama odabere poklon, prema svom stilu i željama. Tako ste riješili problem, niste progriješili s poklon, a zasigurno je osoba koju ste darovali bila zadovoljna jer je sama birala svoj poklon. 

Arhiva

Što je bitno zaposlenicima?

brzizajam.com
17.05.2018

Brzizajam u
3 koraka