Brzizajam.com blog

Internet pozajmice, sumnjivi oglasi i brze pozajmice, treba li posuditi od kamatara, kako doći do online pozajmice u par koraka

Autor: brzizajam.com
Datum: 10.05.2018

Internet pozajmice

Internet danas sve nudi, tu možemo pronaći gotovo sve što nam treba pa i internet pozajmice. Postoje tvrtke koje se bave pozajmicama i koje možete zatražiti putem zahtjeva na njihovim web stranicama. One su ovlaštene tvrtke koje imaju dozvolu za rad te se mogu baviti i davati pozajmice putem interneta.

Internet pozajmice mogu se realizirat ii vrlo brzo. One mogu biti gotove, odobrene i isplaćene u roku od 15 minuta do 24h. U ovom slučaju nemate veze s bankom te sve možete obaviti preko interneta. Kada podnosite zahtjev za internet pozajmice koje obavljate preko web stranice, slijedite korake koji vam govore što trebate nabaviti od dokumentacije, kako tu dokumentaciju možete poslati, te što morate ispuniti i potpisati kako biste sklopili ugovor za internet pozajmice. Kada ispunite sve uvjete čekate na odobrenje pozajmice, a tada ide vaša isplata i to u roku od 24h. Internet pozajmice su brze i postaju sve popularnije baš zbog brze realizacije.

Sumnjivi oglasi i sumnjive brze pozajmice

Brze pozajmice danas je vrlo lako dobiti gotovo na svakom uglu. Često oglase za brze pozajmice susrećemo na internetu i doslovno na ulicama. Kod ugovaranja brze pozajmice  treba pripaziti na neke sumnjive tvrtke i na njihova podmetnja samo da vas što više zaduže. Dobro pripazite što će se od vas tražiti, koja dokumentacija će od vas biti tražena, a posebno pripazite što ćete potpisivati. 

Sumnjive brze pozajmice i sumnjivi oglasi će biti posvuda, a tvrtke ponekad uopće nemaju dozvolu za rad. Provjerite da li tvrtka kod koje želite uzeti brzi zajam ima odobrenje za rad, tako ćete biti sigurni da imate posla s pravom tvrtkom. Pripazite na one tvrtke koje vam nude vrlo nisku kamatu te vas ne traže nikakvu garanciju za otplatu vašega duga kako na kraju ne biste vraćali sve više i više novaca. Svaka tvrtka za kreditiranje može se provjeriti, a one moraju imati odobrenje od HANFA-e, Ministarstva financija te HNB-a. 

Posuditi od kamatara - da ili ne

Svatko se ponekad nađe u bezizlaznoj financijskoj situaciji, kada nam je hitno potreban novac. Posudba od rodbine i prijatelja nije moguća, a za kredit u banci, ili nismo kreditno sposobni, ili nemamo dovoljno vremena za papirologiju i dugotrajni postupak odobravanja bankovnog kredita. Jedino što nam pada na pamet je oglas koji smo vidjeli na tramvajskoj stanici, na bijelom a4 papiru, za brzu i jednostavnu posudbu novaca. Prije nego se odlučimo nazvati taj broj, bilo bi dobro nekoliko puta razmisliti.

Na ovaj način najčešće se oglašavaju kamatari odnosno lihvari. Radi se o protuzakonitom i vrlo opasnom posuđivanju novaca. Osnovna karakteristika posudbe od kamatara su izuzetno visoke kamate. One neće biti kao takve naznačene u ugovoru koji ćete potpisati, već će biti sadržane u glavnici. To znači da, ukoliko posuđujete 10.000 eura, u ugovoru će vam pisati npr. 13.000 eura i naravno, zakonski dozvoljene kamate. Nadalje, svoj zajam ćete morati osigurati zalogom nekretnine ili druge imovine. Kako novac od kamatara posuđujete upravo radi velike nužde koja vas je na to natjerala, teško da ćete odjednom biti u mogućnosti vraćati dug uvećan za enormno visoke kamate. U takvoj situaciji kamatari kreću u protupravnu naplatu duga koja je u pravilu uvijek nasilna, ostajete bez imovine koju ste dali u zalog, te nerijetko ove situacije završavaju tragično.

Dođite do brze pozajmice online u nekoliko jednostavnih koraka

U samo par klikova mišem možete doći do brze pozajmice koja vam je toliko potrebna. Kako biste riješili neke financijske teškoće danas na internetu preko ovlaštenih tvrtki možete doći do određenog iznosa novca u oblike brze pozajmice ili brzog zajma. Ne trebate odlaziti u banku već sve možete riješiti online.

Kada odaberete tvrtku preko koje ćete zatražiti određenu brzu pozajmicu tada je potrebno samo slijediti korake koje vas vode do potražnje brzog zajma. Vrlo jednostavno ćete pratiti korake, od vas će se tražiti da prikupite određenu dokumentaciju koja je potrebna za brzu pozajmicu, dokumentaciju ćete moći skenirati i jednostavno poslati mailom. Kada ste ispunili sve uvjete i prošli sve korake trebate samo čekati potvrdu koja vam stiže na e-mail da je vaša brza pozajmica odobrena, a zatim SMS porukom potvrđujete zadnji korak, tj. isplatu pozajmice. Online brze pozajmice mogu biti isplaćene već u roku od 24h, a s time će i vaša financijska situacija već za jedan dan biti riješena.

Brzizajam u
3 koraka