Često postavljana pitanja

Imate pitanje?

Pronađite odgovore na često postavljana pitanja vezana za Brzizajam.com

Potrebna dokumentacija je:

 • promet po tekućem računu unazad tri mjeseca (od trenutnog datuma do unazad 90 dana),
 • preslika kartice tekućeg računa na kojoj su vidljive ime i prezime vlasnika tekućeg računa te IBAN,
 • preslika prednje i stražnje strane osobne iskaznice.

VAŽNO: Nikako ne slati platne liste, jer u protivnom zahtjev neće biti obrađen. Sva dostavljena dokumentacija mora biti vidljiva i čitka. Na preslici kartice računa mora biti vidljivo ime i prezime te IBAN vlasnika računa.

Način dostave dokumentacije:

 • promet po tekućem računu i preslike kartica mogu se dostaviti putem e-maila na info@brzizajam.com i/ili podrska@brzizajam.com te putem aplikacija WhatsApp i/ili Viber na broj telefona +385 (0)97 66 00 442,
 • ukoliko imate Internet bankarstvo i jednu od banaka (ZABA, PBZ, RBA, HYPO, STB, ERSTE) promet po tekućem računu možete predati putem korisničkog računa.

NAPOMENE:

 • ukoliko redovita primanja dobivate po žiro računu u tom slučaju je potrebno, uz promet po tekućem računu i preslike kartice, dostaviti promet po žiro računu i presliku kartice žiro računa unazad tri mjeseca
 • dokumentaciju možete skenirati, slikati mobitelom, tabletom i/ili fotoaparatom te poslati na već navedene načine
 • promet po tekućem računu možete zatražiti u banci u kojoj imate otvoren tekući račun putem e-maila i/ili telefonski i/ili skinuti sa Internet bankarstva te poslati na već navedene načine
 • ukoliko je osobna iskaznica nevažeća ili je nemate tada je potrebno dostaviti potvrdu o izradi osobne iskaznice i staru osobnu iskaznicu (ukoliko je imate) ili presliku putovnice gdje su vidljivi ime, prezime i adresa prebivališta

Osnovni uvjeti za dobivanje zajma:

 • potrebno je biti punoljetan (minimalno 18 godina),
 • imati hrvatsko državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj
 • potrebno je imati vidljiva redovita primanja po urednom tekućem računu (neblokiran i nezaštićen).

Ukoliko zadovoljavate navedene osnovne uvjete možete predati Zahtjev za odobrenje zajma putem Internetskog obrasca u kojem treba, prema uputama na stranici, odabrati visinu željenog zajma i način osiguranja, ispuniti obrazac za registraciju sa svojim podacima, obavezno pročitati i prihvatiti Opće uvjete Ugovora o zajmu te kliknuti na "PREDAJ OBRAZAC". Nakon izvršene prijave, za aktivaciju korisničkog računa potrebno je dostaviti traženu dokumentaciju.

Imate još pitanja?

Ako ne možete naći odgovor na neko pitanje slobodno nam se obratite

Kontaktirajte nas

Pronašli ste sve odgovore? Predajte zahtjev za zajam

Odaberite željeni iznos zajma u kalkulatoru, odaberite način osiguranja, kliknite na predaj zahtjev i pratite daljnje upute.

1. Odaberite željeni iznos

2. Odaberite osiguranje

Sukladno Općim uvjetima 'Jamac/Solidarni dužnik' mora biti fizička punoljetna osoba, mora imati redovna mjesečna primanja, mora imati uredan tekući račun (nezaštićen i neblokiran), ne može biti član istog kućanstva (isto prebivalište) kao osoba koja se prijavljuje za zajam, ne može biti osoba koja ima otvoren zajam, ne može biti osoba koja je već jamac za otvoreni zajam. Jamac sklapa Ugovor o jamstvu, kojim se kao solidarni dužnik korisnika zajma obvezuje ispuniti valjanu i dospjelu obvezu korisnika zajma, ukoliko isti to ne učini. Za detaljnije informacije molimo proučiti Opće uvjete Ugovora o zajmu.
Odabirom opcije 'Jamstvo/Guarantee', odabirete sami financirati troškove jamstva. Za detaljnije informacije molimo proučite Opće uvjete Ugovora o zajmu i Opće uvjete Jamstva/Guarantee.
Iznos zajma 1.000,00 kn
Naknada za obradu 30,00 kn
Jamstvo/Guarantee 250,00 kn
Iznos za isplatu 1.000,00 kn
Rok dospijeća 30 dana
Vraćam    21.06.2022
1.030,00 kn

Najnoviji blog postovi i informacije

Mjesto gdje možete naći najbolje informacije i savjete za Vaše financije

Kako funkcioniraju online mikro krediti ili pozajmice

Brzizajam.com
16.05.2022

Mikro krediti ili pozajmice pružaju Vam mogućnost da u što kraćem vremenskom periodu dođete do manje svote novca koja Vam je potrebna za neočekivanu financijsku situaciju u kojoj ste se našli.

Internet krediti- što su točno Internet krediti

Brzizajam.com
09.05.2022

Internet bankarstvo je postalo jako popularno i zastupljeno u zadnjih nekoliko godina što je normalno u današanje doba kada većinu stvari radimo putem interneta.

Sve o kratkoročnim pozajmicama online na jednom mjestu

Brzizajam.com
06.05.2022

Kratkoročne pozajmice su vrsta kreditiranja koja nam omogućava da u vrlo kratkom roku hitno dođemo do određene količi...

Deset savjeta za nove mentore, razlozi za delegiranje, izgradnja samopouzdanja, učinkovito iznošenje zaduženja, kontrolne točke, dovršetak zadatka

brzizajam.com
28.05.2018

Kad smo određeni za mentora, trebali bismo što je moguće više naučiti o umjetnosti mentorstva. Ako smo i sami imali uspješno iskustvo s mentorom, koristimo to kao model.

Brzizajam u
3 koraka