Potreban Vam je novac?
Treba Vam pozajmica?

Brzizajam.com je pravo mjesto za Vas. Odaberite željeni iznos pozajmice u kalkulatoru, odaberite način osiguranja i kliknite na predaj zahtjev, ne može biti jednostavnije.

1. Odaberite željeni iznos

2. Odaberite osiguranje

Sukladno Općim uvjetima 'Jamac/Solidarni dužnik' mora biti fizička punoljetna osoba, mora imati redovna mjesečna primanja, mora imati uredan tekući račun (nezaštićen i neblokiran), ne može biti član istog kućanstva (isto prebivalište) kao osoba koja se prijavljuje za zajam, ne može biti osoba koja ima otvoren zajam, ne može biti osoba koja je već jamac za otvoreni zajam. Jamac sklapa Ugovor o jamstvu, kojim se kao solidarni dužnik korisnika zajma obvezuje ispuniti valjanu i dospjelu obvezu korisnika zajma, ukoliko isti to ne učini. Za detaljnije informacije molimo proučiti Opće uvjete Ugovora o zajmu.
Odabirom opcije 'Jamstvo/Guarantee', odabirete sami financirati troškove jamstva. Za detaljnije informacije molimo proučite Opće uvjete Ugovora o zajmu i Opće uvjete Jamstva/Guarantee.
Iznos zajma 100,00 €
Naknada za obradu 3,98 €
Jamstvo/Guarantee 25,00 €
Iznos za isplatu 100,00 €
Rok dospijeća 30 dana
Vraćam    25.07.2024
103,98 €

 

Kako brzizajam funkcionira

Novi korisnici prolaze jednostavan proces registracije upisujući svoje osnovne podatke te potvrđuju da su pročitali i razumjeli Opće uvjete i da prihvaćaju iste. Nakon uspješne registracije, molimo Vas da pošaljete potrebnu dokumentaciju za aktivaciju korisničkog računa, a koja uključuje promet po tekućem računu za zadnja tri mjeseca, kopiju osobne iskaznice i kopiju kartice tekućeg računa. Primitkom tražene dokumentacije provjeravamo Vašu kreditnu sposobnost i ako je sve u redu, potvrdu o aktivaciji korisničkog računa možete dobiti u roku od 15 minuta na email i SMS.

Postojeći korisnici se mogu odmah prijaviti za pozajmicu odabirom željenog iznosa i načina osiguranja te klikom na "PREDAJ ZAHTJEV" zahtjev ili slanjem SMS poruke na 097 66 00 442 sadržaja IZNOS ZAJMA, JAMSTVO, OIB (npr. 2500, Bonus, 12345678901)

Odobrena pozajmica se prenosi izravno na Vaš tekući račun (IBAN) u roku od 15 minuta od aktiviranja korisničkog računa i odobrenja zahtjeva za zajmom. Većini ljudi je novac na raspolaganju u roku nekoliko minuta, ali ponekad može potrajati i duže, ovisno o međubankarskim transferima ili ako je zajam autoriziran nakon 15:00 radnog dana, ili izvan radnog vremena.

Imate pitanja?

Odgovor probajte naći u često postavljenim pitanjima

Pametne male pozajmice

Online rješenje

Brzizajam.com pruža transparentnu i jednostavnu mini brzu pozajmicu, kratkoročni zajam do 100 eura za nove korisnike i do 600 eura za korisnike koji uredno i na vrijeme podmiruju svoje obveze. Brzizajam.com brze pozajmice su online rješenje za pokrivanje nepredviđenih troškova, poput plaćanja prometnih kazni ili problema s automobilom, ili se mogu koristiti kao kratkoročni financijski dodatak do sljedeće plaće. Novac se isplaćuje na Vaš tekući račun i od toga momenta on je samo Vaš, raspolažete s njime bez ograničenja. Na koji način ćete upotrijebiti ovu pozajmicu Vaša je odluka.

Bez Skrivenih Troškova

Brzizajam.com je web stranica za online podnošenje zahtjeva za brzom pozajmicom radi rješavanja hitnih i neplaniranih okolnosti. Koristeći naše usluge, možete konačno biti zadovoljni i mirni, znajući da je poslovanje sa nama nadasve transparentno. Nema sitnih slova, nema prikrivenih dodataka na ugovorenu uslugu, nema naknadnih promjena ugovorenih uvjeta. Poštujući Vas kao klijenta i u skladu sa našom uobičajenom poslovnom praksom, prije realizacije zajma biti ćete u potpunosti informirani o Vašim ukupnim troškovima i odmah ćete znati konačni iznos koji je potrebno vratiti.

SMS Pozajmice

Naša usluga SMS mobilne pozajmice je jednostavna i praktična te omogućava već postojećim korisnicima da mogu zatražiti novu brzu pozajmicu putem SMS-a preko svojih mobilnih telefona ili uz pomoć online aplikacije na računalu. Nudimo najbrži izlaz iz trenutnih financijskih poteškoća bez problema i komplikacija. Možete odabrati jedan od dva načina osiguranja - Jamca ili Bonus Jamstvo. Razlike između Jamca i Bonus Jamstvu možete vidjeti uz pomoć Kreditnog kalkulatora.

Bez Ovjere

Tu smo za Vas, pomoć pri riješavanju nagomilanih dugova, zatvaranju starih kredita, plaćanju računa ili za ostvarenje nečeg ljepšeg i veselijeg, jednostavno priuštite svojoj obitelji lijepi poklon ili putovanje. Nas ne zanima da li ste zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme te ćemo Vam bez problema odobriti pozajmicu bez ovjere poslodavca i već danas Vam pozajmica može biti isplaćena bez dodatnih troškova javnog bilježnika, gomile papira i neželjenog stresa!

Najnoviji blog postovi i informacije

Mjesto gdje možete naći najbolje informacije i savjete za Vaše financije

Pozajmice iz oglasnika - kako do pozajmice i provjera tvrtke

Brzizajam.com
29.07.2022

Pozajmica iz oglasnika je brza ili hitna pozajmica koja omogućava klijentu da do novca dođe brzo i bez nepotrebnih procedura i bez previše papirologije. Uslijed svakodnevnih životnih izazova koji n...

Kako funkcioniraju novčane pozajmice

Brzizajam.com
19.07.2022

Našli ste se u situaciji da Vam hitno treba novac, a posudba od prijatelja ili banke nije Vam primamljiva opcija? Onda su novčane pozajmice idealno rješenje za Vašu financijsku...

Tvrtke ili firme koje daju pozajmice

Brzizajam.com
04.07.2022

Osim osobnog odlaska u banku pozajmice možete zatražiti online putem od strane bankarskih kuća. Bankarska kuća omogućit će Vam da kroz svega 24 sata ili manje dođete do željenog novca i riješite...

SMS krediti - kako do kredita putem SMS-a

Brzizajam.com
01.07.2022

SMS krediti su predviđeni za klijente koji hitno trebaju posuditi određenu svotu novca, a istodobno se na kraći period obavezati otplatiti kredit i zatvoriti dug. SMS kredit je idealna opcija kada....

Brzizajam u
3 koraka