Brzizajam.com blog

Kako funkcioniraju online mikro krediti ili pozajmice

Autor: Brzizajam.com
Datum: 16.05.2022

Što su to mikro krediti ili pozajmice?

Mikro krediti ili pozajmice pružaju Vam mogućnost da u što kraćem vremenskom periodu dođete do manje svote novca koja Vam je potrebna za neočekivanu financijsku situaciju u kojoj ste se našli. U vrlo kratkom vremenskom roku možete doći do manje svote novca i na taj način brzo i efikasno rještiti financijske probleme u kojima ste se zatekli.

Ne morate odlaziti u banku i boriti se sa silnom papirologijom ili pak od obitelji i prijatelja posuđivati novaca kada Vam ovako jednostavno i brzo rješenje stoji nadohvat ruke. U svega nekoliko jednostavnih koraka možete hitno doći do novca.

Sve veći broj ljudi, čak i onih kreditno sposobni se odlučuje na ovakvu vrstu pozajmice jer ne iziskuje puno vremena, dokumenata, osobnog odlaska u poslovnicu i što je najbitnije u vrlo kratkom roku dođete do novca.

Kako online putem do mikro kredita ili pozajmice?

U današnje doba, doba tehnologije vrlo brzo i jednostavno možete doći do online mikro kredita. Za početak Vam je potebno računalo i dobra internetska veza. Bez banke, čekanja u redu, silne papirologije u svega nekoliko jednostavnih koraka možete hitno doći do novca.

Putem internetske stranice bankarske kuće ostvarujete pravo na mikro pozajmicu u svega nekoliko koraka. Prvi korak je registracija s Vašim osobnim podatcima na stranici i nakon toga možete početi s kreiranjem mikro pozajmice prema Vašim željama i potrebama. Nakon što putem online kalkulatora kreirate željenu mikro pozajmicu potrebno je priložiti nekoliko osnovnih dokumenata i nakon toga slijedi predaja ispunjenog zahtjeva.

Nakon što ste predali zahtjev iz udobnosti vlastitog doma čekate potvrdu o odobrenju kredita. Vaš zahtjev se obrađuje u najkraćem mogućem roku, a isplata Vašeg mikro kredita ili pozajmice već isti dan bude na Vašem tekućem računu.

Uvjeti za online mikro kredit?

Uvjeti za ostvaranje prava na online mikro kredit ili pozajmicu su također vrlo jednostavni i upravo zbog toga se veliki broj ljudi odlučuje za ovakvu vrstu online pozajmice.

Banka Vas traži razne dokumente, platne liste i još mnoštvo drugih dokumenata kada kod njih uzimate kredit. Ovdje to nije slučaj, a da bi ste ostavarili pravo na online mikro kredit morate biti punoljetna osoba s redovnim mjesečnim primanjima. Također, bitna stavka je da imate otvoreni tekući račun u svojoj banci, važeću email adresu i broj mobitela koji koristite.

Kreditna sposobnost nije uvjet, kao što Vam nije potreban jamac da bi ste ostavarili pravo na online mikro kredit ili pozajmicu.

Iznos online mikro kredita ili pozajmice, rok otplate mikro kredita?

Mikro krediti ili pozajmice mogu iznositi 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn. Sami kreirate svoj mikro kredit prema financijskim situacijama u kojima ste se našli. Sami birate iznos Vašeg mikro kredita kao i njegov rok otplate. Možete ga otplatiti jednokratko ukoliko se nađete u takvoj mogućnosti ili putem rata.

Rata otplate može biti na godinu dana, 6 mjeseci, 3 mjeseca ili čak 30 dana. Odluka je na Vama i kreirate ju prema vašim financijskim mogućnostima.

Arhiva

Brzizajam u
3 koraka