Brzizajam.com blog

SMS krediti - kako do kredita putem SMS-a

Autor: Brzizajam.com
Datum: 01.07.2022

Što su to SMS krediti?

SMS krediti su predviđeni za klijente koji hitno trebaju posuditi određenu svotu novca, a istodobno se na kraći period obavezati otplatiti kredit i zatvoriti dug. SMS kredit je idealna opcija kada ste u stisci s novcem, a plaća ne dolazi skoro. U vrlo kratkom roku omogućit će Vam da hitno dođete do novca. Čak i ako trebate par sto kuna kako bi platili režije ili Vam nedostaje dio novca za mjesečnu stanarinu, na pravom ste mjestu. Iznenadili bi ste se koliko ljudi se nađe u takvoj situaciji gdje im nedostaje manja količina novca i upravo u toj situaciji SMS krediti su spas.

Nema potrebe da od prijatelja ili roditelja posuđujete novac koji Vam nedostaje, kada sami možete pronaći rješenje putem SMS kredita.

Kako do SMS kredita?

Jedna od najvećih prednosti SMS kredita je brzina dobivanja iste. Dok će te u bankama na kredit ili pozajmicu čekati danima i tjednima, prvo zato da prikupite potrebnu dokumentaciju, a zatim dodatno morate čekati odluku banke da li je kredit odobren ili ne. Kod SMS kredita takvih situacija nema. Proces dobivanja SMS kredita je toliko jednostavan i brz da se svodi na par koraka u kojima se, osim osobnih podataka traži dostava potrebne dokumentacije (online putem), nakon koje novac u kratkom roku sjeda klijentu na tekući račun.

Vrlo kratki rok je potreban da iznos zatraženog kredita stigne na vaš račun, već kroz 15 minuta nakon odobrenja zahtjeva. Potrebno je samo da se poslužite kreditnim kalkulatorom i skrojite svoju pozajmicu, te pošaljete SMS poruku i zatražite kredit.

Koji su uvjeti za dobivanje SMS kredita?

Kada govorimo o SMS kreditima, postupak dobivanja iste je vrlo brz i lagan.

Osnovni kriteriji koje morate ispunjavati kako bi ostvarili pravo na SMS krediti su:

• Da ste registrani putem službene stranice bankarske kuće s Vašim osobnim podatcima

• Da Imate redovna mjesečna primanja

• Da imate otvoreni tekući račun u svojoj banci

• Važeći broj mobitela i email adresa

Kada u banci želite uzeti kredit za to morate biti i kreditno sposobni. Kod SMS kredita to nije slučaj i kredit možete hitno zatražiti čak i ako niste kreditno sposobni. Čak ne morate niti osobno odlaziti da bi ste obavili sve, već iz udobnosti vlastitog doma možete zatražiti SMS kredit. Nije potrebna nikakva dodatna dokumentacija, niti bilo kakav jamac kao što je slučaj kod kredita u banci.

Nakon što predate zahtjev, on se obrađuje u što najkraćem mogućem roku i novac sjeda isti dan, kroz svega nekoliko sati na Vaš tekući račun.

Iznos SMS kredita i tempo otplate?

Kada govorimo o SMS kreditima, tu se uglavnom radi o 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn. S obzirom na to da se tu radi uglavnom o manjoj svoti novca, SMS krediti nisu namijenjeni za neka velika ulaganja nego da posluže do sljedeće plaće ili da hitno riješite neki manji financijski problem u kojem se nalazite.

Rok otplate SMS kredita također birate sami. Da li će te ga otplatiti u roku od 3 mjeseca, 6 mjeseci ili čak do godine dana, odluka je isključivo na Vama.

Arhiva

Brzizajam u
3 koraka