Brzizajam.com blog

Riskiranjem do uspjeha

Autor: brzizajam.com
Datum: 29.03.2017

Tko ne riskira, riskira zapravo mnogo više! U ovome postoji lekcija iz koje mnogo možemo naučiti, a to je da kad su vremena teška možemo se povući sami u sebe i ne riskirati ili svoju odličnu ideju iskoristiti kako biste promijenili život sebi i drugima, uz određene rizike. Izbor je na vama.

Možete težiti uspjehu i željeti biti uspješni u životu ali uspjeh je rezultat, a ne cilj. Rezultat rada, truda, svakodnevne motivacije, odricanja, kreativnog načina razmišljanja, rješavanja problema, učenja na vlastitim pogreškama i najvažnije od svega, upornosti i spremnost na rizik. Najlakše je odustati, ali kako biste nešto postigli, što god to bilo, morat ćete uložiti trud i oboružati se strpljenjem.

Često ćete slušati i čitati o uspjehu. Svi bi željeli nešto postići i ostvariti, željeli bi biti uspješni neovisno o tome što podrazumijevaju pod uspjehom ali ono čega mnogi nisu svjesni je da je do uspjeha teško doći i da vam neće sam od sebe, jedno jutro, pokucati na vrata. Vi sami odlučujete o tome hoćete li biti uspješni ili ne i sami sebi možete biti najveći prijatelj ili neprijatelj na putu do uspjeha.

Arhiva

Brzizajam u
3 koraka