Brzizajam.com blog

Kratkoročne pozajmice za zaposlene na određeno ili umirovljenike, uz ugovor, ovjeru kod javnog bilježnika, te bez banke ili zaloga

Autor: brzizajam.com
Datum: 17.05.2018

Kratkoročne pozajmice uz ovjeru kod javnog bilježnika

Javni bilježnik kod ovjeravanja poslovnih dokumenata ili bilo kakvih ugovora zastupa jednu i drugu stranu te ovjeravanjem zaštićuje stranke i ugovore kako kasnije ne bi došlo do nekih nesporazuma ili kršenja zakona. Potpisuju se obje strane kako bi se zaštitio ugovor, te kako bi se poštivalo ono što u ugovoru stoji.

Krotkoročne pozajmice koje su ovjerene kod javnog bilježnika imaju također svoju zakonsku obavezu da će pozajmica biti isplaćena te da će se ista ta pozajmica i vratiti u određenom roku i određenim ratama. Tvrtke koje se bave davanjem pozajmica imaju i mogućnost davanja kratkoročnih pozajmica uz ovjeru kod javnog bilježnika osim traženja osnovne dokumenatacije za odobrenje zahtjeva za pozajmice. Ukoliko vam je potrebna ovakva kratkoročna pozajmica dužni ste napraviti i ovjeru kod javnog bilježnika ako se to od vas traži.

Pozajmice na ugovor

Kako biste došli do pozajmice potrebno je slijediti nekoliko koraka. Kod svih vrsta pozajmica treba ispuniti neke uvjete koje se od vas traže kako biste dobili odobrenje pozajmice i njezinu isplatu. Sve vrste pozajmica daju se na neki određeni rok kao i svi krediti, te se uz to i potpisuju određeni ugovori, ali se u ovom slučaju pozajmice isplaćuju u roku od 24h i to bez banke. 

Tvrtka koja se bavi pozajmicama ovlaštena je za davanje i isplatu pozajmica uz uvjet da se potpiše ugovor kojim se obvezujete ispuniti sve uvjete kod davanja i isplate pozajmice. Od vas će se također tražiti i određena dokumentacija koju morate priložiti uz zahtjev, a nakon prihvaćanja svih uvjeta obvezujete se i na ugovor za pozajmice koji ste obavezni potpisati ili potvrditi u vašem zahtjevu preko web stranice. Pozajmice na ugovor možete potpisati danas kako biste osigurali rješenje vaših financijskih problema u jednome danu.

Sklapanje ugovora putem interneta

Kod ugovaranja određenih poslova potrebno je potpisati ugovor. Potpisivanjem ugovora obje se strane obvezuju da će poštivati dogovor koji stoji u ugovoru. Ovakav način ugovora može se sklopiti u bilo koje vrijeme putem interneta te je zakonski pravovaljan.

Kao i svaki ugovor i ovaj tip ugovora bi trebalo pročitati kako bi se točno znalo što se potpisuje. Kod ugovora putem interneta trebaju se možda ispuniti neki osobni podaci, a prihvaćanjem uvjeta taj se ugovor smatra potpisanim. Jedina razlika u ovom ugovoru i ugovoru koji ide u pisanom obliku je samo ta da se kod ugovora putem interneta koristi računalo. Same narudžbe preko interneta, online kupnja je također jedna vrsta ugovora gdje se naručitelj obvezuje platiti naručeni artikl, a tvrtka se obvezuje da će taj isti artikl poslati i dostaviti u ispravnom i neoštećenom obliku.

Pozajmice bez banke

Trebate li brzo rješenje vaših financijskih problema a ne želite se baviti bankama i želite isplatu što prije, sada to možete riješiti u par koraka. Pozajmice bez banke daju ovlaštene tvrtke koje imaju odobrenje za rad sa pozajmicama, a njih možete provjeriti u sudskom registru kako biste znali da su ovlaštene za rad i po svim zakonima.

Pozajmice bez banke je lako dobiti i to u par koraka. Možete to učiniti putem interneta i web stranice tvrke koja se time bavi. Zatražite zahtjev jednim klikom, a zatim slijedite ostale upute. Za odobrenje pozajmice ćete trebati priložiti neku dokumentaciju koju možete skenirati i poslati putem e-maila. Vaša će pozajmica i to bez banke biti odobrena u roku 24h, a moguće i prije tako da bi vaša isplata pozajmica bila i u roku od samo par sati.

Pozajmice za zaposlene na određeno

Zaposlene osobe također mogu upasti u neke financijske poteškoće. Za rješenje tih problema bit će potrebna pozajmica koja se može brzo dobiti. Banke u ovom slučaju nisu vaš problem i ne morate čekati svoju isplatu i do tjedan dana, ako ne i više. Zahtjev za pozajmice za zaposlene na određeno možete podnijeti već dana. 

Nakon što nađete tvrtku kj se bavi pozajmicama za zaposlene na određeno vrijeme, provjerite ima li ta tvrtka dozvolu za rad. Nakon toga ćete podnijeti zahtjev, prikupiti svu potrebnu dokumentaciju za pozajmicu i čekati odobrenje i isplatu pozajmice. Iako su neke pozajmice rezervirane za zaposlene na neodređeno vrijeme zbog redovitih primanja i oni zaposleni na određeno vrijeme također mogu dobiti pomoć u obliku pozajmice. Isplata može biti već u roku od 24h.

Novčane pozajmice bez zaloga

Novčane pozajmice često mogu pripomoći ako se nalazite u nekoj lošoj financijskoj situaciji. Za neke pozajmice potreban je zalog u obliku nekretnine, neke vrijednosti poput nakita, vrijednih slika i slično kako bi se tvrtka koja vam daje novčanu pozajmicu mogla osigurati da će naplatiti taj dug zalogom ako to nećete moći vratiti u novčanom obliku. 

Neke tvrtke također daju novčane pozajmice bez takvih zaloga, ali zauzvrat traže neke druge uvjete u obliku neke dokumentacije, ugovora kojim se obvezujete da ćete podmiriti svoja dugovanja i na vrijeme. Novčane pozajmice može zatražiti bilo tko, tko god da je u financijskim problemima ili želi nešto renovirati ili sagraditi. Bitno je da kod potražnje pozajmice dobijete sve informacije o tome što ćete dobiti, koliko trebate vratiti, te u kojem roku ste se obvezali vratiti taj dug.

Pozajmice za umirovljenike

U današnje vrijeme pozajmice traže i umirovljenici. Teža financijska situacija traži neku vrstu pozajmice kako bi se ona brzo popravila. Kao i svi ostali i umirovljenici imaju pravo zatražiti pozajmice za umirovljenike koje vjerojatno same imaju neke minimalne uvjete.

Kod ovakvih zahtjeva kao što je pozajmica za umirovljenike trebati će vam poseban dokumetacija koju morate priložiti, a jedna je vjerojatno dokaz o mirovini. Dobro se raspitajte o uvjetima poslovanja tvrtke, o dozvolama koje imaju kako kasnije ne biste upali u nepotrebne probleme i još veće financijske probleme. Svaku tvrtku možete provjeriti, pa i onu koja vam želi dati pozajmicu za umirovljenike. Prije podnošenja zahtjeva i same isplate možete se raspitati o svim uvjetima, pročitati na što se obvezujete, koliko ćete na kraju vratiti novaca te koji je datum dospijeća pozajmice. 

Brzizajam u
3 koraka