Brzizajam.com blog

Kako do brzih zajmova ili pozajmica bez banke i jamca

Autor: Brzizajam.com
Datum: 27.05.2022

Što su to brzi zajmovi ili pozajmice te kako do njih?

Brzi zajam ili pozajmica omogućuje da bez banke i bez jamca kroz vrlo kratki rok dođete do novca koji Vam je neophodan. Bilo da ste se našli u nekom nenadanom trošku ili čisto da pregurate do sljedeće plaće, možete zatražiti brzu pozajmicu bez jamca u svega nekoliko jednostavnih koraka.

Poznato je da banke kao institucije koje plasiraju kreditna sredstva, traže od korisnika kredita, zajma ili pozajmice određeno osiguranje za vraćanje tog novca. To osiguranje može biti zalaganje stvari ili angažiranje jamca. Osnovni preduvjet za dobivanje zajma ili pozajmice u banci je kreditna sposobnost klijenta, no ako klijent nije kreditno sposoban banka može odobriti kredit uz postojanje jamca.

Kod bankarskih kuća možete zatražiti brzi zajam bez jamca ili bilo kakvih drugih sudužnika. Bez banke i bez jamca u svega nekoliko laganih koraka možete doći do novca u roku 24 h.

Kako zatražiti brzi zajam ili pozajmicu bez banke i jamca?

Brze pozajmice bez jamca možete zatražiti online putem bez osobnog odlaska u poslovnicu. To je još jedna velika prednost u usporedbi s posudbom novca u banci. Da bi ste u banci posudili novac morate osobno odlaziti, čekati u redu, gubiti vrijeme i prilagati puno papirologije. Ovdje to nije slučaj i kroz svega par klikova možete bez puno vremena i dokumenata zatražiti svoj brzi zajam ili pozajmicu bez jamca.

Procedura predaje zahtjeva za brze pozajmice bez banke je vrlo pristupačna i jednostavna te se provodi u svega nekoliko koraka:

• Registracija s Vašim osobnim podatcima na službenoj stranici bankarske kuće

• Izrada odnosno kreiranje vlastite brze pozajmice bez jamca

• Predaja zahtjeva za brzi zajam ili pozajmicu

Nakon što predate zahtjev, bankarska kuća ga pregledava u najkraćem mogućem roku i novac kroz 24 h može biti na Vašem tekućem računu.

Brzu pozajmicu bez zajma možete doslovno zatražiti iz udobnosti vlastitoga doma i hitno doći do potrebnog novca.

Tko sve može zatražiti brzi zajam bez jamca ili pozajmicu te koliko one iznose?

S obzirom na to da kreditna sposobnost kod brzih zajmova ili pozajmica ne igra nikakvu ulogu, brzi zajam bez jamca ili pozajmicu mogu zatražiti sve punoljetne osobe koje imaju redovna mjesečna primanja. Bitno je da imate otvoren tekući račun u Vašoj banci jer se na njega vrši isplata novca.

Iznos brze pozajmice bez jamca može biti 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn. Iznos brze pozajmice bez banke birate sami, a prema iznosu vidi se da nisu namijenjene za neka velika ulaganja nego za rješavanje manjih financijskih problema u kojem ste se zatekli.

Rok otplate brze pozajmice bez jamca?

Druga velika pogodnost brze pozajmice bez jamca je njezin tempo otplate koji kreirate sami. Brze pozajmice bez jamca možete otplaćivati na rate na 6 mjeseci, 3 mjeseca ili 30 dana. Bankarska kuća Vam pruža i opciju jednokratnog vraćanja brzog zajma ako se nađete u takvoj financijskoj mogućnosti.

Arhiva

Kada nastupaju zastare računa

brzizajam.com
05.03.2018

Brzizajam u
3 koraka