Brzizajam.com blog

Gdje i kako posuditi novac

Autor: Brzizajam.com
Datum: 13.06.2022

Gdje posuditi novac?

U situaciji ste da hitno trebate novac, a ne znate kome ili gdje se obratiti?

Kao klijentu banka Vam mora pružiti mogućnost da posudite novac, ali to ponekad nije jednostavno kao što zvuči. Kada posuđujete novac u banci za to je potrebno puno vremena i truda da bi ste došli do novca koji Vam hitno treba. Ponekad prođu dani ili čak tjedni da bi ste prikupili svu papirologiju i saznali da li Vam je kredit/zajam ili nekakva druga vrsta pozajmice odobrena.

Ali postoji riješenje gdje bez banke možete u vrlo kratkom roku, kroz svega 24 sata doći do željenog novca. Riješenje Vam je nadohvat ruke, u svega par klikova i iz udobnosti vlastitoga doma možete online posuditi novac.

Kako posuditi novac?

Danas se puno toga može obaviti online putem odnosno putem interneta, pa tako i posudba novca.

Bankarske kuće koje uglavnom posluju online, pružaju Vam uslugu raznih online kredita, brzih zajmova ili pozajmica, mikro pozajmica, kratkoročnih pozajmica. Tu se uglavnom radi o manjoj svoti novca koja će Vam pomoći da u vrlo kratkom roku riješite financijski problem u kojem ste se zatekli.

S obzirom da je manja svota novca u pitanju, ovakve pozajmice nisu namjenjene za velika ulaganja, ali svakako će dobro doći za rješavanje neočekivanih financijskih problema. Iznos koji možete zatražiti online putem može biti 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn, a iznos kreirate sami putem online kalkulatora.

Postupak za posudbu novca?

Procedura za posudbu novca putem interneta je vrlo jednostavna. Putem službene stranice bankarske kuće najprije trebate izvršiti postupak registracije i ispuniti neke osnovne podatke o sebi, te priložiti nekoliko osnovnih dokumenata. Nakon što ste to obavili putem online kalkulatora odredite koji iznos novca želite posuditi i koji će Vam biti rok otplate. Tu je Vaš posao završen i zahtjev ide na pregled od strane bankarske kuće. Bankarska kuća u najkraćem mogućem roku pregledava Vaš zahtjev i nakon odobrenja novac već isti dan sjeda na Vaš tekući račun.

Zvuči nestvarno, ali ipak je moguće. Bez puno dokumentacije i osobnog odlaska u poslovnicu možete posuditi novac i vrlo brzo doći do njega. Ne morate čekati danima na odgovor kao što bi bio slučaj da u banci posuđujete novac. Uvijek se možete naći u situaciji da banka odbije Vaš zahtjev dok ovdje to nije slučaj.

S obzirom da iznos koji posuđujete birate sami, tako je i s otplatom posuđenog iznosa. Na godinu dana, na 6 mjeseci, na 3 mjeseca ili čak jednokratko, tempo otplate također birate sami prema svojim mogućnostima.

Tko ima pravo na posudbu novca?

Pravo na posudbu novca imaju sve punoljetne osobe s rednovnim mjesečnim primanjima.

Vrlo bitna stavka je da imate otvoren tekući račun u Vašoj banci jer se putem njega vrši isplata zatraženog novca. To su dva osnovna uvijeta koja morate ispunjavati da bi ste pomogli zatražiti posubnu novca. Jednostavnost cijele procedure je upravo ono što privlači sve više klijenata da se odluče na ovakvu vrstu posudbe novca i da u vrlo kratkom roku dođu do željenog novca.

Arhiva

Brzizajam u
3 koraka