Brzizajam.com blog

Hitan zajam - gdje posuditi novac u rekordnom roku

Autor: Brzizajam.com
Datum: 25.05.2022

Što je hitan zajam ili pozajmica te kako do njega?

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji da Vam hitno treba određena svota novca, a ne znate odakle posuditi. Pozajmica od banke ili rođaka zvuči zanimljivo, ali ipak Vam se ne da zamarati sa silnom papirologijom, dugotrajno čekanje u redu ili obilaskom rođaka. Onda je hitan zajam ili pozajmica idealna opcija za Vas.

Hitan zajam ili pozajmica, kao što i samo ime govori, hitno omogućava da dođete do željene svote novca i bez previše problema riješite financijsku situaciju u kojoj ste se zatekli. Kratki rok je potreban za realizaciju zahtjeva i u roku 24 h možete rješiti svoje financijske probleme.

Hitan zajam možete zatražiti osobno ili online putem što je u današnje užurbano doba vrlo praktično i puno bolja opcija nego osobni odlazak u poslovnicu.

Gdje i kako zatražiti hitan zajam?

Hitan zajam ili pozajmicu možete doslovno zatražiti iz udobnosti vlastitoga naslonjača. Sve što Vam je potrebno je vrlo malo vašeg slobodnog vremena, računalo i internetska veza. U nekoliko koraka online putem službene stranice bankarske kuće možete realizirati svoj zahtjev za hitnu pozajmicu.

Prvi korak je online registracija na službenoj stranici s Vašim osobnim podatcima. Nakon što se registrirate i priložite neke osnovne dokumente slijedi kreiranje vašeg hitnog zajma. Putem online kalkulatora vrlo lagano izaberete željni iznos hitnog zajma ili pozjamice te njegov rok otplate. Posljednji korak je predaja zahtjeva i nakon toga u vrlo kratkom roku slijedi odgovor od bankarske kuće. Zahtjev se s njihove strane obrađuje u što je moguće kraćem roku i novac već isti dan, u roku 24 h može biti na Vašem tekućem računu.

Nema neizvjesnosti da li Vam je hitan zajam odobren ili ne kao što to može biti slučaj s bankom. Svakako neće proći dani ili tjedni da dobijete odgovor na zatraženi zajam, nego se sve obavlja u najkraćem mogućem roku.

Za koga su namjenjini hitni zajmovi ili pozajmice?

Hitni zajmovi su namjenjeni uglavnom za rješavanje manjih financijskih problema, nisu za neka velika ulaganja. Namjenjeni su za sve punoljetne osobe sa redovnim mjesečnim primanja.

Nije bitno da li ste kreditno sposobni ili ne da bi ste posudili novac. Također, još jedna velika prednost je ta da Vam nikakav jamac nije potreban kao što je to slučaj kod banke kada posuđujete novac.

Ukoliko ste punoljetna osoba s redovnim primanjima i imate otvoren tekući račun u Vašoj banci, bez problema možete ispuniti zahtjev za hitni zajam ili pozajmicu i hitno doći do novca.

Iznos hitnog zajma i rok otplate hitnog zajma?

S obzirom da hitni zajmovi nisu namjenjeni za velika ulaganja, nego za rješavanje manjih financijskih problema, zajmovi iznose 1000, 2000, 3000 ili 4000 kn. Iznos zajma birate sami, prema vašim željama i potrebama.

Rok otplate također stvarate sami. Hitni zajam možete otplatiti jednokratko ili na rate kroz 6 mjeseci, 3 mjeseci ili 30 dana. Možete odabrati i dužu opciju do godine dana. Tempo otplate i iznos hitnog zajma kreirate prema svojim financijskim mogućnostima.

Brzizajam u
3 koraka