Brzizajam.com blog

Što su kratkoročne pozajmice, naša iskustva te kako ih ostvariti?

Autor: brzizajam.com
Datum: 17.05.2018

Uvodna riječ o kratkoročnim pozajmicama

Zadovoljstvo nam je u ime cijelog Brzizajam.com tima najaviti današnje uvođenje našeg bloga. U kratkom razdoblju poslovanja poduzimali smo mnoštvo malih, ali uspješnih koraka za ostvarenje konačnog cilja, postati jedna od vodećih tvrtki za online kratkoročne pozajmice.

Stalnim radom na poboljšanju kvalitete usluge i podizanjem razine pristupačnosti, danas kada svaka obitelj ima računalo, mobitel i/ili tablet, naše inovativno korisničko sučelje omogućava pregled aplikacije na različitim platformama, a zahtjev za kratkoročnu pozajmicu možete predati na bilo kojem uređaju - desktop, tablet ili mobitel i zato vam takve stranice, bez obzira koji uređaj koristite prilikom pregledavanja, omogućuju odlično korisničko iskustvo.

Želimo se zahvaliti svim našim mnogobrojnim vjernim korisnicima usluge online posudbe novca na iskazanom povjerenju, a isto tako srdačno pozdravljamo sve nove klijente. 

I dalje ćemo svakodnevno predano raditi kako bi vam osigurali još bolju, bržu i praktičniju uslugu te se veselimo vašem dobrodošlom doprinosu u poboljšanju usluge davanja kratkoročnih pozajmica.

Želimo Vam ugodan Brzizajam.com dan!

Što su kratkoročne brze pozajmice?

U posljednjih nekoliko godina kratkoročne brze pozajmice stekle su popularnost u Republici Hrvatskoj. Veliki broj ljudi traži pomoć u ovakvom načinu posudbe novca, videći ih kao rješenje svojih financijskih prepreka. 

Ovakve usluge se najbolje koriste za pokrivanje privremene novčane praznine. Na primjer, ako se vaš automobil neočekivano pokvario, možda ćete biti u nemogućnosti trenutno financirati popravak. Uzimajući brzu pozajmicu za rješenje navedenog problema, jedan je od načina na koji možete pokriti takav nepredvidiv trošak.

Koliki su iznosi koji se mogu pozajmiti?

Brze pozajmice određene su relativno malim iznosima na kratak period povratka, do maksimalno devedeset dana. U jednostavnim uvjetima, bez puno nepotrebne dokumentacije, troškova javnih bilježnika i gubljenja vremena, na našem kalkulatoru možete pronaći iznose od 700,00 kn do 3700,00 kn na trideset dana, a koje možete koristiti ako se privremeno nađete bez novca.

Kako se razlikuju od ostalih kredita?

Glavna razlika između kratkoročne brze pozajmice i ostalih kredita koje možete dobiti na financijskom tržištu je kratko razdoblje otplate i brza realizacija. Brzizajam.com jednostavnom prijavom omogućuje korištenje novca već u roku od 15 minuta od aktivacije korisničkog računa. Nakon što Vam novac bude isplaćen na tekući račun od vas se traži da ga vratite u roku od trideset dana. Općenito, djelovati će kao financijski most do sljedeće plaće. 

Prije nego što pošaljete svoj zahtjev za ovakvom pozajmicom, pročitajte naš potpun i vrlo informativan korak-po-korak vodič za kratkoročne brze pozajmice, tako da možete sa sigurnošću donijeti ispravne odluke.

Kada je najbolje vrijeme za korištenje?

Kratkoročnu pozajmicu je najbolje koristiti u hitnim situacijama (primjer kvara automobila). Ipak, možete ju koristiti u bilo kojoj situaciji, pod uvjetom da znate da ćete dobiti novac s kojim ćete biti u mogućnosti podmiriti pozajmljeno. Dakle, ako vam za rješenje problema treba novac odmah i ne možete čekati svog poslodavca da vam plati, onda možda želite uzeti u obzir dobivanje ovakve financijske pomoći. Međutim, nije poželjno da se prijavljujete za stvari koje su nepotrebne. Koristite kratkoročnu pozajmicu samo u hitnim slučajevima ili za iznenadne situacije. 

Koliko me sve to košta?

U troškove vezane za pozajmicu može biti naknada za obradu koja je Zakonski regulirana i može iznositi maksimalno 30 kn, što ovisi o vjerovniku. Ukoliko posegnete za ovim načinom posudbe novca potrebno je osiguranje povrata. Na našem servisu možete birati između dva instrumenta osiguranja; jamac i Bonus Jamstvo. Bez obzira na odabir instrumenta osiguranja plaćate iznos od 30 kn naknade za obradu. Ako izaberete jamca kao način osiguranja plaća se samo naknada za obradu. Ukoliko se odlučite za Bonus Jamstvo tada se plaća i usluga Bonus Jamstva, u prosjeku u visini od 20% traženog iznosa. 

Koji su mogući problemi ?

Dobivanje odobrenja za brzu pozajmicu je relativno lako. Ako imate problema sa vraćanjem, možete pronaći vjerovnika koji vam nudi refinanciranje postojećih obveza. Možda mislite da je to odlično rješenje za vaše financijske probleme, ali, istina je da nećete biti u mogućnosti upravljati tim novim dugovanjem. Ako novac posudite na kratkoročnoj osnovi, odnosno, ne dulje od 30 dana i ne podmirite u roku cjelokupno dugovanje, refinanciranje znači da ćete plaćati veće kamate i eventualno druge naknade. Dugoročno gledano, opteretiti će vaše dugovanje, što može ozbiljno ugroziti vaš financijski život.

Također možete realizacijom još jedne kratkoročne pozajmice iz druge tvrtke pokušati otplatiti svoje prvotno dugovanje. To je financijski masakr i vaši dugovi će početi rasti vrlo brzo. Naći ćete se u začaranom krugu dugova iz kojih će biti gotovo nemoguće izaći. 

Želimo Vam ugodan Brzizajam.com dan!

Kratkoročne pozajmice

U samo nekoliko klikova online možete doći do kratkoročne pozajmice. Takve pozajmice vam mogu pomoći u vašim financijskim poteškoćama kojih se možete riješiti u roku 24h. Kratkroročne pozajmice mogu vam biti isplaćene u istom danu kada ste predali zahtjev za pozajmicu tako da ne morate brinuti da ćete tako nešto čekati nekoliko dana.

Riješite kratkoročnu pozajmicu u istom danu. Slijedite upute pomoću kojih ćete saznati koja vam je dokumentacija potrebna i što sve trebate napraviti za ovakav tip pozajmice. Kratkoročne pozajmice uvijek dobro dođu ukoliko dođe do nekih neočekivanih troškova koje trebate rješavati danas i odmah, a na ovaj način to sada i možete. Prije nego pošaljete svu dokumentaciju provjerite je li ona potpuna kako bi vaša isplata bilo što prije omogućena. Kratkoročna pozajmica može sjesti na vaš račun u roku od par sati od kada ste podnijeli zahtjev.

Naša iskustva sa brzim pozajmicama

U slučaju potrebe za brzom pozajmicom naša iskustva su sljedeća. Jako je bitno da do brze pozajmice dođete preko ovlaštenih institucija ili tvrtki kako ne biste imali nepotrebnih dodatnih novčanih i drugih problema. U Hrvatskoj postoje tvrtke koje su registrirane i ovlaštene za davanje brzih pozajmica stoga dobro provjerite da li je tvrtka koja vam daje pozajmicu uredno registirana i ovlaštena za navedeno. Navedene tvrtke možete provjeriti online u sudskom registru te putem podataka koje je sama tvrtka navela na svojim web stranicama.

Prema iskustvu mnogih vrlo je bitno da na samim stranicama tvrtke koja vam daje zajam budu javno dostupni opći uvjeti ugovora o zajmu kako bi mogli provjeriti svoje obveze i prava. Također provjerite i sve druge informacija kao što su kontakt podaci o tvrtki, da li je ih moguće dobiti putem telefonskih brojeva na web stranici ili putem emaila. Tvrtke koje posluju uredno i kvalitetno sigurno će se, prema našem iskustvu, potruditi da njihove web stranice budu završene, pregledne i dostupne u svakom trenutku. Sva navedena iskustva mogu vam pomoći prilikom odabira tvrtke koja će vam dati željeni zajam te pružiti kvalitetnu uslugu na vrijeme i bez poteškoća.

Upute kako doći do brze pozajmice

Do brze pozajmice danas možete doći putem interneta i to u par klikova. Sve što trebate napraviti je slijediti upute na web stranici tvrtke koja odobrava brze zajmove i u roku od 24h možete dobiti isplatu. Svoje financijske poteškoće možete riješiti u vrlo kratkom roku.

Kako biste došli do što kraće isplate brzog zajma ukoliko se radi o hitnom slučaju, trebate skupiti određenu dokumentaciju. To je prvo što trebate napraviti, a dokumenatciju možete skenirati i poslati putem e-maila. Trebate također znati da sve banke transakcije obavljaju do 15h, pa se pobrinite prikupiti i poslati svu vašu dokumentaciju na vrijeme kako biste što prije dobili isplatu pozajmice. Nakon što sve pošaljete, čekajte potvrdu da je vaša brza pozajmica odobrena, te samo putem SMS-a pošaljete potvrdnu poruku da želite vašu isplatu.

Arhiva

Brzizajam u
3 koraka