Brzizajam.com blog

Što kupiti za rođendan prijateljici, dečku, curi, suprugu, supruzi, te što pokloniti za Valentinovo

Autor: brzizajam.com
Datum: 04.04.2018

Što kupiti za rođendan

Ponekad je vrlo teško kupovati poklone, te često nemamo ideje. Nekome je vrlo lako procijeniti što bi se nekoj osobi svidjelo, koji su joj interesi dok drugi jednostavno poklone poklon bon u nekom dućanu jer je to vjerojatno najsigurnije, ali nije niti to loše. Uvijek možete uzeti neke klasične primjere što pokloniti, ali opet pripazite kako ne biste kupovali stalno iste poklone istim osobama.

Pokušajte sa klasičnim poklonima poput boce vina, bonbonijere i slično. To je uvijek dobar poklon ukoliko nemate ideja. Radi li se o bliskoj osobi tada ipak morate malo razmišljati više. Tu biste trebali saznati, ako već ne znate, što osoba priželjkuje, te koje su joj želje pa i potrebe. Možda je to nešto što joj treba za kuhinju ili nešto što mu treba od alata. Ono što uvijek možete je pokloniti dan u wellness centru, ručni sat, parfem, nešto možda od tehnike, mobitel ili tablet, ali je najbitnije da taj poklon bude bar malo ono što si osoba priželjkuje i što bi osobu moglo razveseliti. Klasični pokloni su uvijek in, ali za bliže osobe ipak se isplati potruditi. 

Što kupiti prijateljici za rođendan

Prijateljstvo je dragocjeno i njega treba čuvati, pogotovo ono prijateljstvo koje traje od malih nogu. Takvi prijatelji se najbolje poznaju, te se znaju razveseliti, nasmijati i biti podrška. Rođendane prijatelja volimo, tada se zabavljamo, družimo i atmosfera je uvijek opuštena. Lijepo je i darivati, pogotovo prijatelje, ali ponekad nemamo ideja što bismo kupili pa moramo malo istraživati.

Iako svoje prijatelje dobro poznajemo, ne mora značiti da odmah znamo što ćemo im pokloniti za rođendan. Postoje neki klasični pokloni koje možete pokloniti prijateljici za rođendan. Parfem je uvijek dobar izbor, pogotovo ako voli parfeme. Nosi li nakit s time također ne možete pogriješiti, pripazite samo da bude u njezinom stilu. Knjige su jako dobar poklon, neki dobar ljubavni roman bit će lijepi poklon. Možda imate neku zajedničku foru te joj možete pokloniti nešto iz zabave, što će ju nasmijati ali će biti i savršeni poklon. U krajnjem slučaju, pitajte ju što želi. Možda ima neku posebnu želju, a uz taj poklon možete dodati nešto svoje kao iznenađenje. 

Što kupiti dečku za osamnaesti rođendan

Osamnaesti rođendan je veliki rođendan, tada osoba postaje punoljetna i taj rođendan treba dobro proslaviti. Pokloni za osamnaesti rođendan trebaju biti ipak nešto malo posebniji, te bi se za njih trebali malo potruditi. Za dečke je to veliki dan pa ga treba tako i obilježiti. Ako ste već neko vrijeme u vezi s dečkom tada sigurno imate neke ideje za poklone, ali ako nemate donosimo par ideja.

Poseban poklon za osamnaesti rođendan bio bi definitivno neki dobar ručni sat. Ne mora biti najskuplji, ali bi trebao biti kvalitetan i možda neka poznatija marka. Dobar parfem je pravi izbor ukoliko vaš dečko voli dobro mirisati. Ogrlica ili narukvica također je prigodan poklon a ostat će zauvijek kao uspomena. Uvijek možete kupiti nešto klasično poput pravog kožnog remena ili novčanika. 

Što kupiti dečku za rođendan

Želite razveseliti slavljenika, pogotovo ako se radi o vašem dečku, ali niste sigurni što mu kupiti za rođendan. Poklon je naravno obavezan i treba biti od srca.

Ponekad je teško odabrati onaj pravi rođendanski dar za dečka, ali nije tako komplicirano. Vjerojatno već zante što voli, koji stil voli pa se vodite prema tome. Voli li parfeme, onda znate što kupiti. Ako je ljubitelj nakita, pronađite savršenu narukvicu ili ogrlicu za njega. Uvijek možete kupiti šalicu na koju možete dati printati vašu zajedničku sliku ili neki šaljivi poklon koji ga možda opisuje. Za one koji su malo duže u vezi to može biti ručni sat, možda neka dobra majica iz dućana koji voli i slično. S dečkima ne morate puno razmišljati, oni su zadovoljni i sa malim poklonom koji ste kupili od srca.

Što kupiti curi za rođendan

Možda niste toliko dugo u vezi pa vas možda brine da poklon ne bude previše ozbiljan, tada uvijek možete kupiti ružu i neku čokoladu. Odvesti je u kino, na večeru. Parfem također može biti odličan poklon za curu, a i neka plišana slatka igračka će ju sigurno razveseliti. Nakit se preporuča za one koji su ipak malo dulje u vezi, kao i nešto od odjeće ili slično. Također su tu pokloni poput karata za neki koncert, kazalište ili čak možda proslava iznenađenja koju ćete pripremiti s njezinim i zajedničkim prijateljima. 

Što kupiti curi za godišnjicu veze

Godišnjica veze podsjeća par na datum kada su objavili svoju vezu, tj. kada su počeli hodati. Svaka veza koja potraje duže od godine dana ima svoju godišnjicu i to svake godine. Na taj dan par se još više zbližava jer se prisjećaju početka veze i pokazuju koliko se vole. Jedan od načina kako nekome pokazati ljubav je poklon. 

Dečki vjerojatno imaju više problema s pronalaskom poklona curi za godišnjicu veze nego cure. Bitno je da poklon bude od srca, a tek onda ide ostalo. Kupnja parfema koji voli će ju definitvno razveseliti. Sada možete kupiti ručnik, šalicu ili nešto slično sa njezinim imenom ili možda dati ugravirati sa vašim imenima i zajedničkom fotografijom. Poklonite joj wellness dan ili ju odvedite ne neki romantičan vikend. Naravno, želite li nešto skuplje pokloniti, probajte sa lijepim ručnim satom ili možda mobitelom. Pripremite se ranije, slušajte ju, vjerojatno će kroz razgovor spomenuti što bi joj trebalo te što si želi. 

Što kupiti suprugu za rođendan

Poklon koji kupimo u zadnji čas, ako nam se to dogodi, ne mora biti neki dosadan ili potpuno krivi poklon, potrebno je samo pogoditi što vašem suprugu treba i što bi ga razveselilo.

Ima li možda nešto što vaš suprug ima godinama i stalno planira kupiti novo, ali to još nije napravio, napravite vi umjesto njega. Ukoliko stalno planira kupiti novu torbicu ili novčanik, iznenadite ga vi i poklonite mu tako nešto. Remen, košulja, nešto od odjeće će ga sigurno razveseliti. Možda ima neki hobi koji obožava, pokažite mu poklon da poštujete njegovo slobodno vrijeme i njegove interese. Uvijek je dobar poklon pjena za brijanje ili možda novi brijač. Ako mu nedostaje nešto od alata i znate što trebate kupiti, onda to i kupite. Ako ste baš zapeli, pitajte ga što želi, to je također dobar način.

Što kupiti supruzi za rođendan

Znamo da je ponekad teško kupovati osobi koju znamo godinama i da nam tako s vremenom ponestane ideja. Sigurno je već sam izazov kada treba pronaći savršeni poklon za suprugu, a pogotovo ako nemate niti jednu ideju. Uvijek možete početi sa cvijećem, svaka žena voli dobiti cvijeće. Uz to, naravno, idu neke bonbonijere, najdraža poislastica. Dalje su tu neki klasični darovi poput parfema, nakita ili slično. Ukoliko vam je supruga pričala da joj nešto nedostaje, da bi željela nešto imati, probajte s takvim darovima, njezinim vlastitim željama. Također, odličan poklon može biti wellness dan, priuštite joj dan za opuštanje. Izvedite ju na večeru, u kino ili na neko posebno mjesto. Prepustite se mašti, dovoljno je zapravo malo iznenađenje da joj stavite osmijeh na lice.

Što pokloniti za Valentinovo

Poseban dan kada većina parova izlazi na večeru, pokazuje svoju ljubav možda najviše od ostalih dana u godini je definitivno Valentinovo. To je dan zaljubljenih i na taj dan pokazujemo nekome koliko ga volimo. To može biti neka gesta ili neki poklon od srca, ali je bitno da taj dan obilježimo.

Postoji nekoliko standardnih poklona za Valentinovo koji će uvijek upaliti. Parfem je nekako već klasika ali nikako nije loš poklon već sasvim suprotno. Imate li partnera koji voli knjige, za to uvijek imate izbora. Cvijeće za ljepšu polovicu uvijek će biti lijepo iznenađenje. Poklonite si neki romantičan vikend u dvoje, poklon ne morate kupovati posebno već uplatite neki wellness ili toplice. Od klasičnih poklona tu su naravno ručni sat i nakit što će uvijek biti dobar poklon i nikada nisu dosadni. 

 

Brzizajam u
3 koraka