Brzizajam.com blog

Što pokloniti trudnici, bebi od kozmetike, za babinje, rođenje djeteta

Autor: brzizajam.com
Datum: 06.04.2018

Što pokloniti trudnici

Kada ugledamo trudnicu odmah možemo zamisliti i njezinu bebu. Prve misli su nam uvijek o robici, igračkama, kolicima, pelenama i slično. Dok traje period trudnoće, buduća majka se priprema za dolazak svog djeteta, a vjerojatno i dobije puno poklona upravo za svoje dijete. Bilo bi lijepo kupiti nešto i samoj trudnici što će joj olakšati neke malo teže dane u trudnoći.

Svaka trudnica voli dobivati poklone za svoje dijete koje očekuje, ali pravi poklon bio bi baš za nju. Kod izbora poklona najčešće gledamo samo ideje za bebu, ali poklon za trudnicu bio bi svakako proizvodi za njegu tijela. Ako ste dosta bliski s trudnicom, onda nema savršenijeg poklona od masažera za stopala, to će ju jako razveseliti. Možda neko opuštanje na masaži za trudnice, wellness centru, pedikura i manikura su također izvrstan odabir poklona za trudnice. Razmišljajte što upravo njoj treba kako bi se opustila u tim mjesecima, a kasnije možete darivati i samu bebu.

Rođenje bebe - što pokloniti

Iščekivanje rođenja djeteta je svakako slatko iščekivanje. Svaka trudnica se prije rođenja djeteta priprema za njegov dolazak, te priprema odjeću, kozmetiku, namještaj i sve ostalo što će biti potrebno kada dijete dođe. Ponekad ne možemo znati što će biti još potrebno dok beba ne dođe kod kuće, ali se i dosta stvari može kupiti naknadno.

Što god kupili bebi kada se rodi nećete pogriješiti. Ono što najviše treba su definitivno bodiji, male potkošuljice koje se kopčaju. Razni kombinezoni koji su dobri i za spavanje, a mogu se otkopčavati tako da se pelene mogu mijenjati bez problema. Ručnici za kupanje će svakako dobro doći. Ako kupujete odjeću, kupujte pamučne, prozračne stvari. Radije izaberite trenirke nego traperice. Tetra pelene su također poželjne kada beba dođe, a možete slobodno kupiti i paket pelena i vlažne maramice. 

Najbolji pokloni za babinje

Babinje je vrijeme kada se majka oporavlja od poroda, a beba upznaje svoje roditelje i privikava na novi dom. Tada dolazi obitelj i prijatelji upoznati bebu i čestitati roditeljima. 

Uvijek je prigodno donijeti neki poklon u babinje, ali bi taj poklon ipak trebao biti koristan za bebu ali i za majku ili bi bar trebao biti neka vrsta uspomene. Baby phone je dosta dobar poklon, malo je skuplji pa možete podijeliti troškove s nekime. Muzički vrtuljak koji se može staviti djetetu na krevetić je također dobar izbor poklona. Spomenar za bebe isto je lijep poklon, tu će roditelji upisivati podatke o djetetu, kako raste, stavljati slike i kasnije to sve sačuvati. Posteljina, oprema za krevetić poput ogradica, ručnici, robica, to su sve stvari koje možete pokloniti a svakako će dobro doći. Uvijek možete pitati same roditelji što bi im trebalo pa u dogovoru s njima kupite poklon. 

Što pokloniti bebi od kozmetike

Ponekad nemamo ideja za neke poklone, pogotovo za osobe koje baš ne poznajemo. Srećom pa su sve bebe iste i sve bebe isto trebaju.

Osim odjeće koja je bebi itekako potrebna, potrebna joj je i dogovarajuća kozmetika za njegu kože. Imate dosta proizvođača koji nude razne proizvode za njegu dječje kože, a bitno je da dijete dobije ono osnovno. Šampon i gel za tuširanje obično dolazi u jednom, kao 2u1 i to su obično kupke za bebe. Ulje za male bebe također je potrebno kako bi bebina koža nakon kupanja bila mekana i glatka. Obične kreme za tijelo također možete kupiti, a vlažne maramice su pod obavezno kao i krema za pelenski dio. To je osnovna kozmetika koju bebe trebaju, a ako kupite bilo što od toga neće pogriješiti.

Brzizajam u
3 koraka