Vodič za brze pozajmice

Prije nego što predate prijavu, odgovorite na slijedeća pitanja:

  1. Trebam li stvarno uzeti brzu pozajmicu?
  2. Mogu li vratiti iznos u cijelosti na dan dospijeća?
  3. Imam li dobru kreditnu sposobnost?
  4. Jesam li odgovoran prema novcu?

Želimo vam pomoći da postanete bolji u upravljanju svojih financija. Ako vaši odgovori na gornja pitanja nisu „da“ , preporučujemo Vam pronalaženje alternativnih rješenja.

Iznos brze pozajmice i način osiguranja

Visina željenog iznosa i način osiguranja se odabiru u našem transparentnom i jednostavnom kalkulatoru za brze pozajmice. Nakon što ste odabrali, u tablici možete vidjeti informativne iznose za isplatu zajma, pripadajuće troškove, datum dospijeća i iznos koji se vraća. Klikom na predaj zahtjev odabirete jeste li novi ili već postojeći korisnik. Novi korisnik prolazi proces registracije, a postojeći korisnik upisuje korisničko ime i lozinku koje je naveo prilikom registracije.

Registracija novog korisnika

Prilikom registracije novog korisnika potrebno je popuniti sva tražena polja kako bi registracija bila izvršena. Traženi podaci se nalaze na osobnoj iskaznici i kartici tekućeg računa.  Ukoliko neke od podataka ne znate iste možete saznati na pomoćnim linkovima u samom obrascu. Nakon ispunjenja obrasca za registraciju obavezno je pročitati Opće uvjete Ugovora o zajmu te ih prihvatiti kako bi registracija bila uspješno izvršena.

Transparentnost uvjetima 

Svi uvjeti su jasno prikazani unaprijed prije nego što donesete odluku o tome hoćete li podnijeti Zahtjev za odobrenje zajma. Nema nepotrebnih ili skrivenih naknada. Ono što vidite je ono što ćete platiti i vratiti. Jedini način povećanja troška je ako se brza pozajmica ne vrati na vrijeme.

Aktivacija korisničkog računa

Kao novoregistrirani korisnik Vaš korisnički račun je neaktivan. Da bi se pokrenuo postupak aktivacije potrebno je pratiti korake na stranici na koju Vas se vodi nakon uspješno izvršene registracije. Potrebno je dostaviti promet po tekućem računu unazad tri mjeseca, preslika osobne iskaznice s prednje i stražnje strane te preslika kartice tekućeg računa gdje je vidljivo ime,prezime i IBAN.

Postupak odobravanja

U cilju zaštite Vas i nas kao davatelja brze pozajmice, procjenjujemo svaku prijavu na individualnoj bazi kako bi bili sigurni da si možete priuštiti ovakvu vrstu zaduženja, prije nego što istu odobrimo. Na taj način, nećemo Vas staviti u tešku financijsku situaciju. Ovdje smo da Vam pomognemo i želimo da bolje upravljate svojim financijama.

Vaš informacije su 100% sigurne

Sukladno Zakonu o zaštiti podataka, sve informacije čuvaju se u tajnosti. Kao tvrtka koja posluje isključivo Internetom, cijeli naš proces je osmišljen kako bi zaštitili Vaše osobne podatke. Vaši podaci su zaštićeni RapidSSL certifikatom. Preko SSL-a, komunikacija web pretraživača sa web serverom je enkriptirana, te daje korisnicima naših stranica najveći nivo sigurnosti pri unošenju podataka (npr. OIB). Prisutnost SSL certifikata najlakše ćete uočiti u address baru - umjesto http:// treba pisati https://.

Zadovoljstvo kupaca i povjerenje

Naša korisnička služba stalno je uz Vas i u mogućnosti je odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za proces ugovaranja i realizaciju brze pozajmice. Ukoliko imate poteškoća ili nedoumice s korištenjem naših usluga, možete nas kontaktirati putem e-maila, mobitela i/ili online kontaktne forme.

Odnosi sa klijentima

Brze pozajmice isplaćujemo u dobroj vjeri i stoga očekujemo povrat novca na datum dospijeća. Ako imate bilo kakvih problema s povratom, važno je da nas odmah kontaktirate, a poželjno je to učiniti prije roka. Mi ćemo biti pošteni prema Vama. Razumijemo promjene okolnosti i  ponuditi ćemo Vam alternative za plaćanje.

Neplaćanje

Pobrinite se da ste u mogućnosti  vratiti pozajmljeno  prije isteka dospijeća Vaših obveza.

U slučaju neplaćanja Vaš predmet se ustupa Agenciji za naplatu potraživanja, a kao zadnja alternativa neplaćanja je prisilna naplata – ovrha. Ako se to dogodi, sukladno Općim uvjetima, stvaraju Vam se dodatni troškovi.

Odgovorno sa novcem

Dobro razmislite prije nego što predate prijavu za brzu pozajmicu, uvjerite se da ste u mogućnosti vratiti na datum dospijeća.