Brzizajam.com blog

Najbolje vrijeme za poduzetništvo

Autor: brzizajam.com
Datum: 27.04.2017

Nemate i ne možete naći (novi) posao, tek ste diplomirali, bez potrebnih ste znanja, vještina i toliko u oglasima traženog iskustva, na porodiljnom ste dopustu i niste sigurni imate li se gdje vratiti, dobili ste otkaz i morate još neko vrijeme raditi do mirovine. A u vašim godinama teško ste zapošljivi ili ste pak jedan od onih sretnika koji ima siguran posao, ali nešto vas kopka iznutra i iako vam svi govore “šuti i ne talasaj”, vi niste zadovoljni.

Vidjeli smo koliko nam je svima teško odvažiti se na promjene, posebno donijeti ovako jednu veliku odluku kao što je ta da postanemo sam svoj gazda. Sve vam se to čini privlačno, no još uvijek niste sigurni je li biti poduzetnik ispravan put i za vas i da li je pravo vrijeme za to? 

Zatvorite oči, udobno se smjestite, duboko dišite i zamislite da ste ostarjeli i da ležite na smrtnoj postelji i da vas vaš unuk pita za čime žalite. Koji mu odgovor dajete? Ako je pokretanje vlastitog biznisa jedna od stvari za kojom biste žalili, svakako krenite čim prije, pokušajte. Ljudi obično žale za onim što nisu ni pokušali, a ne za onim što jesu pa su pritom eventualno pogriješili.

Brzizajam u
3 koraka